Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€
Τρόποι Αποστολής

Η εταιρεία μας για την ταχύτερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ Courier εταιρεία ταχυμεταφορών για αποστολές εσωτερικού.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

 

Ελλάδα

  • 3,50 € μεταφορικά για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. 
  • Χρέωση αντικαταβολής :  1,50 €.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.

Κύπρος

  • 20,00 € μεταφορικά για αποστολές σε όλη την Κύπρο. 
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150€.

 

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με την συνεργαζόμενη Εταιρεία Courier εντός 1-3 ημερών για Ελλάδα και εντός 3-5 ημερών για Κύπρο, αν είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από εθνικές ή τοπικές αργίες, στη διεύθυνση που υπέδειξε ο πελάτης όταν υπέβαλε την παραγγελία.

Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρεία Ταχυμεταφορών και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.
Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.

 

Παραλαβή από τον χώρο μας

Εάν το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι άμεσα διαθέσιμο, μπορείτε να το παραλάβετε αυθημερόν από τον χώρο μας ,κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας κατά την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας μας, 09:00 έως 17:00, Δευτέρα - Παρασκευή, εκτός από αργίες στην οδό  Μεταλλείων Ταύρου 27 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.