Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€
Η Εταιρεία

Η Crystal Nails είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία, η οποία εκπροσωπείται σε 30 χώρες παγκοσμίως. Αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στην Ουγγαρία. Η παραγωγή όλων των προϊόντων κ των μηχανημάτων γίνεται σε χώρες της Ε.Ε. και στην Αμερική. Εργάζεται συνεχώς στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνικών, για να είναι η πρωτοπόρος σε αυτόν τον κλάδο. Πολλοί επαγγελματίες αντιπροσωπεύουν την Crystal Nails σε διεθνείς διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία.

Κατέχει 3 χρυσά βραβεία στο Διεθνές διαγωνισμό Nail Art στο Ντίσελντορφ, 21 χρυσά βραβεία στο London Olympic Nail Art, 131 χρυσά βραβεία σε Διεθνείς διαγωνισμούς Nail Art παγκοσμίως.

Η Crystal Nails Greece είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας με έδρα την Θεσσαλονίκη. Αντιπροσωπεύοντας την Crystal Nails στην Ελλάδα προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε την Ελληνική αγορά με εξαιρετικά προϊόντα άριστης ποιότητας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία λόγω της 15ετούς εμπειρίας μας στον χώρο των νυχιών ως επαγγελματίες. Παράλληλα έχουμε γνώση των αναγκών της αγοράς λόγω των πολυάριθμων επαφών μας με καταξιωμένες τεχνίτριες μέσω των υπηρεσιών εκπαίδευσης που παρέχουμε.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης νυχιών, manicure, pedicure και ονυχοπλαστικής. Επίσης, στο e-shop μας θα βρείτε προϊόντα και εργαλεία για ιδιαίτερα nail art που ξεχωρίζουν! Έχουμε πολύ μεγάλη ποικιλία σε υλικά, χρώματα, υφές, στυλ και φυσικά φαντασία για δημιουργία!

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας παρέχοντάς τους τα κατάλληλα υλικά για να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά! Με την μεγάλη πληθώρα των προϊόντων μας ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς.

Ξεχωρίζουμε για την άριστη ποιότητα των υλικών μας και αυτό φαίνεται στο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα της δουλειάς των πελατών μας! Απολαύστε τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα που έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ! Ξεχωρίστε με τις μοναδικές δημιουργίες σας!

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση!