Πώς να επιλέξω τη σωστή βάση;

Η βάση είναι η βάση όλων! Είτε πρόκειται για ημιμόνιμο μανικιούρ, ενισχυμένο ημιμόνιμο μανικιούρ, ενίσχυση φυσικών νυχιών με Gel, τεχνητά νύχια!

Το βασικότερο χαρακτηριστικό που πρέπει να διαθέτει η βάση που θα επιλέξετε είναι η ελαστικότητα! Γιατί; Γιατί και τα φυσικά μας νύχια έχουν μεγάλη ελαστικότητα, και ιδιαίτερα στο ελεύθερο άκρο, η οποία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν δουλεύουμε με ζεστό νερό! Αν λοιπόν η βάση που επιλέξετε δεν είναι ελαστική, θα αντιμετωπίσετε σπασίματα, ξεφλουδίσματα στο ελεύθερο άκρο και φουσκώματα στη βάση. Έτσι η παροχή σας δε θα έχει διάρκεια και οι πελάτες σας μόνιμα θα παραπονιούνται! Επιπλέον, η βάση που θα επιλέξετε πρέπει :

  • Να περιέχει συστατικά θρέψης των φυσικών νυχιών, διότι είναι υλικό επαφής με την ονυχαία πλάκα.
  • Να έχει την κατάλληλη ρευστότητα για εύκολη εφαρμογή, χωρίς να τρέχει στα επωνύχια αλλά όχι πολύ πηχτή (σαν μέλι).
  • Να μην αφήνει πολύ κολλώδη ουσία μετά τον πολυμερισμό, για να σας επιτρέπει να βάψετε και να χτίσετε πολύ κοντά στα επωνύχια.
  • Να είναι Soak Off.
  • Να είναι συμβατή με όλα τα υλικά.
  • Και φυσικά να μην είναι animal tested!

Σήμερα υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και ρευστότητες βάσεων ώστε να επιλέξετε αυτήν που πραγματικά σας ταιριάζει!

 

Ιδανικό προϊόν είναι το compact base gel Compact Base Gel

 

 Πώς να επιλέξω το σωστό Builder Gel;

Η επιλογή του κατάλληλου Builder Gel είναι λίγο πιο περίπλοκη υπόθεση σε σχέση με αυτήν της βάσης, έχοντας ως δεδομένο ότι όλα τα Builder gel σήμερα είναι μονοφασικά*! Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε με το Builder gel που πρόκειται να αγοράσουμε, τεχνητά νύχια (επιμήκυνση) ή ενίσχυση φυσικών νυχιών, καθώς θα μας βοηθήσει αποφασίσουμε την ρευστότητά του, που αποτελεί ένα πολύ βασικό κριτήριο!

Για τεχνητά νύχια και ιδιαίτερα για πολύ μακριά νύχια & xtreme shapes χρειαζόμαστε απαραίτητα ένα σκληρό και σταθερό Builder Gel, που να απλώνεται και να λιμάρεται εύκολα, το οποίο θα έχουμε την δυνατότητα να διαμορφώσουμε με τις κατάλληλες φρέζες και λίμα! Αυτή η κατηγορία των Builder Gel είναι ιδανική και για αρχάριους τεχνίτες!

Τα λεπτόρρευστα Builder Gel προορίζονται για ενίσχυση φυσικών νυχιών και είναι ιδανικά για την τεχνική «Χωρίς Λιμάρισμα», με την οποία εξοικονομείτε πολύ χρόνο εργασίας! Με αυτής της κατηγορίας Builder gel δεν είναι εφικτό να κάνετε πολύ μακριά νύχια και xtreme shapes αλλά είναι ιδανικά για Salon νύχια ως και Almond Shape! Προσοχή, η σύνθεση του θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μην τρέχει!

Ένα άλλο κριτήριο επιλογής Builder Gel είναι το χρώμα. Παλιότερα τα Builder Gel ήταν κυρίως διάφανα, για να επιτυγχάνεται ο τέλειος πολυμερισμός τους, καθώς διαπερνώνται καλύτερα από την UV ακτινοβολία της λάμπας πολυμερισμού . Σήμερα όμως, εξελίσσοντας την τεχνολογία της σύνθεσης των Builder Gel , υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε φυσικά nude, γαλατί, με shimmer κλπ. τα οποία πολυμερίζονται άψογα και είναι πιο δημοφιλή από ποτέ στις πελάτισσές μας! 

Για τεχνητά νύχια προτείνουμε το Xtreme Clear Builder Gel

Για φυσική ενίσχυση θα λατρέψετε το Cover Refill Hard

 

*παλιότερα τα builder gel ήταν τριφασικά δηλ. η χρήση 3 προϊόντων χτισίματος ήταν απαραίτητη για να κάνουμε τεχνητά νύχια! Τα 3 απαραίτητα υλικά ήταν το bonding builder gel -  για συγκόλληση, το κυρίως builder gel - για χτίσιμο, το gloss builder gel - για λάμψη! 

Γιατί να επιλέξω ένα Color Gel;

  • Γνωρίζοντας πως στην Ελλάδα το 90% των τεχνιτριών χρησιμοποιούν ως χρώμα βαφής μόνο Gel Polish ( ημιμόνιμο βερνίκι) και όχι Color Gel, θα ήθελα να τονίσω πως υπάρχει ειδοποιός διαφορά στην ποιότητα, την εμφάνιση, την διάρκεια και την αντοχή ανάμεσα σε αυτά τα δυο υλικά, που οι περισσότεροι από εμάς θεωρούν όμοια! Τα περισσότερα Color Gel που είναι παχύρευστα και περιέχουν έντονη χρωστική, προσφέρουν τέλεια κάλυψη με 1 μόνο στρώση (εξοικονόμηση χρόνου), αλλά υπάρχουν και τα νέας τεχνολογίας Color Gel, τα οποία δεν έχουν κολλώδη ουσία και  παρέχουν έξτρα δυνατότητες, όπως:
  • Δεν χρειάζονται κλείσιμο με Top coat
  • Μπορείτε να κάνετε απευθείας Sugar effect τεχνική
  • Μπορείτε να κάνετε απευθείας Chromirror effect τεχνική, ζωγραφική κ.α.

Η ποιότητα και η διάρκεια της δουλειάς σας θα απογειωθεί με την χρήση Color gel! Απλά δοκιμάστε το! 

Εξερευνήστε τις μοναδικές αποχρώσεις του! Royal Color gel